Bonds

0800, 0900, 0909 nummers

Een 0800-nummer aanvragen heeft voor de beller enkele voordelen. 0800-nummers zijn gratis voor de beller. Uw klanten zijn daarom sneller geneigd om u te bellen. Wij schakelen uw 0800 nummer door naar elk nummer wat u wenst.

Vanaf 13 juni 2014 treedt de wijziging over de maximumtarieven van 0900 nummers in werking. Voor het bellen naar een 0900 nummer van een bedrijf waarmee de consument een overeenkomst heeft, geldt het tarief van maximaal 1 Euro per gesprek.

De bovenstaande regeling is alleen van toepassing op telefoonnummers die klanten kunnen bellen als zij contact willen over de door hun gesloten overeenkomst. Voor informatieve diensten achter 0900 nummers kan een tarief van 1 t/m 90 Eurocent worden gevraagd.

Wij kunnen ook 0909 nummers (amusement, spelletjes en prijsvragen) voor u aansluiten/aanvragen.

Voor alle diensten verwijzen wij u naar onze dochteronderneming Dacplanet.

0906 nummers

Een eigen erotieklijn met 0906 nummer aanvragen? Wij sluiten uw nummer aan en u kunt daarnaast kiezen uit verschillende diensten achter uw nummer. Er zijn tientallen diensten beschikbaar, van verhalen tot live erotiekdiensten.

Via Joyplanet is het mogelijk om één of tien nummers aan te sluiten, maar ook gebruik te maken van een carrousseldienst met live dames of heren. Daarnaast is het via onze online statistiekentool mogelijk om deze statistieken online te zien. Wij bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om deze statistieken per e-mail te ontvangen. Zodoende is het niet nodig om steeds in te loggen.

Voor alle diensten verwijzen wij u naar onze dochteronderneming Joyplanet.